Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Tasjesrover aangehouden

16 april 2004

PAPENDRECHT- Een 22-jarige tasjesrover uit Albasserdam is aangehouden. De man bevond zich op vrijdagavond 16 april voor een hotel aan de Lange Tiendweg.

Een 66-jarige Duitse vrouw stond daar te praten met een vriendin en de chauffeur van een touringcar. Plotseling kwam een man aan. De vrouw stopte een flesje drinken in haar tas. Hierop belaagde de man de vrouw. Hij probeerde haar tas los te rukken. De vrouw kwam ten val en de man liep weg. De vrouw werd per taxi overgebracht naar het ziekenhuis met bloeduitstortingen in haar been. De politie maakte een zoekslag in de omgeving maar trof de verdachte toen niet meer aan. Op zaterdagmorgen 17 april zagen zij een man die volledig aan het signalement voldeed, lopen over de Brederodelaan. De man werd aangehouden.

Lees meer over:

lange tiendweg tasjesroof
Deel dit bericht met je vrienden!