Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Wedstrijdverslag van de wedstrijden ZPV de Geul

19 april 2004

PAPENDRECHT - De zwemmers van de Geul hebben het goed gedaan afgelopen zaterdag. Vooral bij de meerkamp minioren, die gezwommen werd in eigen bad, werden veel podiumplaatsen behaald.

Eerste plaatsen waren er voor Debby van Steenderen, Djamari Oetringer en Jasper de Win. Op de diverse afstanden waren er tweede plaatsen voor Chadassa Mannee, Latona Baart, Bas van den Sigtenhorst, Jasper de Win, Jesse de Win en Vincent Schaddellee. Derde plaatsen waren er voor Romy Hoenderop, Demi Hillenaar, Katinka van de Dool, Chadassa Mannee, Denise van den Berg, Jesse de Win en Melvin van der Wees.

In Dordrecht werd deel 4 van de ZRO junioren gezwommen. Hoewel een flink aantal pr’s sneuvelde, werd slechts één medaille behaald. Chantal van der Perk ging er op de 100m vlinderslag vandoor met het zilver. Op de andere afstanden waren de tegenstanders net iets beter.

Lees meer over:

zwemmen De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!