Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Jongste zwemmers de Geul goed bezig

3 mei 2004

PAPENDRECHT - Zaterdag 1 mei werd het 5e deel van de minioren meerkamp gezwommen. In Spijkenisse kwam de jongste lichting zwemmers van de Geul aan de start. Voor sommige van de jonge zwemmertjes was dit de eerste wedstrijd. Een wedstrijd waar ze met plezier aan terug kunnen denken. Er zijn pr’s gezwommen en maar liefst 19 plaatsen in de top-3 gehaald.

Op de 25m rugslag ging de 1e plaats naar Djamari Oetringer, de 2e plaats was voor Latona Baart. Ook op de 25m schoolslag en de 25m vrijeslag werden de dames 1e en 2e. Vincent Schaddelee werd 1e op de 25m schoolslag, 25m rugslag en 25m vrijeslag. Chadassa Mannee werd 2e op de 50m rugslag en de 50m vrijeslag. Op deze laatste afstand werd Demi Hillenaar 3e, net als op de 50m schoolslag. Femke van der Linde en Merel Hillenaar werden 2e en 3e op de 50m vrijeslag. Jesse de Win slaagde er in een 2e plaats te bemachtigen op de 50m schoolslag, Jasper de Win werd 3e op de 100m vrijeslag. Chris Verhoek werd 3e op de 50m vrijeslag en Anne van der Kuijl tenslotte werd 3e op de 50m rugslag.

Als al deze jonge zwemmers volhouden en blijven trainen, dan moet het voor de Geul mogelijk zijn haar plaats in de diverse competities vast te houden, zo niet te verbeteren.

Lees meer over:

zwemmen De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!