zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Sloop de kleine waal

4 mei 2004

PAPENDRECHT - De sloop van Woon- en zorgcentrum De Kleine Waal nadert haar voltooiing. Zoals op de foto te zien is, stond er deze ochtend nog maar een klein gedeelte van het gebouw overeind. Naar verwachting zal aan het eind van de dag het gebouw volledig gesloopt zijn en zal in het najaar van 2004 met de nieuwbouw van Residence Stolpehove worden begonnen.

De nieuwbouw gaat uit van 60 verpleeghuisbedden, 15 plaatsen voor dagopvang, 15 plaatsen voor een zorghotel, diverse ondersteunende ruimten (ook voor de extramurale zorgverlening aan zelfstandig wonende ouderen), 44 zorgwoningen en een kinderdagverblijf.

De twee gedeelten die het dichtst bij de dijk liggen zijn 2,5 meter uit het Wiel geschoven, de rest van het gebouw is 3,5 meter in de richting van de Badhuisstraat.

Deel dit bericht met je vrienden!