Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Infowinkel verhuisd

10 mei 2004

PAPENDRECHT - De Infowinkel is een initiatief dat aanslaat bij de bevolking. Veel mensen liepen deze winkel graag even binnen om hun vragen over de zorg te stellen. Helaas brandde de infowinkel op de Meent begin dit jaar af. Na de eerste schrik en vele blijken van medeleven is de draad weer opgepakt.

Het nieuwe onderkomen is P.S Gerbrandystraat 31. Dankzij de medewerking van veel organisaties: Mee Zuid Holland Zuid, het RPCP (Regionaal Patiënten en Consumenten Platform), de Woningbouwvereniging West Waard Wonen, de Gemeente Papendrecht en de SWOP (Stichting welzijn ouderen Papendrecht) heeft de Infowinkel weer een nieuw onderkomen. In Residence Gerbrandy aan de Gerbrandystraat 31 is nu de nieuwe Infowinkel gevestigd, waar voorheen het Pluspunt gevestigd was.

U kunt in de Infowinkel niet meer in gebruik zijnde hulpmiddelen inleveren. Hulpmiddelen zoals krukken, rollators, rolstoelen en andere zorg producten zijn welkom. Het gaat daarbij uiteraard om hulpmiddelen die uw eigendom zijn of die de verstrekker niet meer terug wil. Deze hulpmiddelen worden gecontroleerd en worden daarna weer beschikbaar gesteld aan mensen die er tijdelijk of langer gebruik van kunnen maken.

Openingstijden: dinsdag tot en met Vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur.
Zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur.
Adres P.S.Gerbrandystraat 31 3354 BR Papendrecht. Telefoon: 078 - 642 94 31.
Email: infowinkel@meezhz.nl

Deel dit bericht met je vrienden!