Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Ruzie na aanrijding op de Merwedestraat

12 mei 2004

PAPENDRECHT- Een 27-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden na een mishandeling van een 36-jarige vrouw uit Dordrecht. Dit gebeurde op woensdagmiddag, op de Provincialeweg N3 ter hoogte van Papendrecht. De 27 jarige man had kort daarvoor met zijn personenauto op de Merwedestraat in Dordrecht een kleine aanrijding gehad met de personenauto van de vrouw.

Na de aanrijding reed de vrouw weg en reed de man de auto van de vrouw klem. Na een woordenwisseling sloeg de man de vrouw in haar gezicht. Zij liep een opgezwollen wang op. De 27-jarige man had bovendien geen rijbewijs en de APK van zijn auto was verlopen. De politie maakt proces-verbaal op.

Deel dit bericht met je vrienden!