Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Wouter lagendijk clubkampioen bij de jeugd TTV Papendrecht

17 mei 2004

PAPENDRECHT - Donderdagavond werden bij de TTV Papendrecht de clubkampioenschappen 2004 voor de jeugd gespeeld.

Trainers Bas van Oers en Moos Markesteijn, alsmede jeugdleider Rob van den Bos, hadden de jeugdspelers naar speelsterkte verdeeld in twee groepen: een groep van de sterkste spelers en een groep van jeugdspelers die het nog moeten gaan maken.


UIteraard was de titel van Clubkampioen weggelegd voor de nummer 1 van de sterkste groep. Separaat aan zijn prestaties het afgelopen seizoen in de jeugdselectie was het uiteindelijk Wouter Lagendijk die als sterkste speler uit de strijd kwam en verdiend de wisselbeker mocht ontvangen.
De no.'s 2 en 3 van de sterksten werden respectievelijk Arvin van Gameren en Jeffrey de Rooy.

Bij de "beloften"-groep gingen de prijzen naar:
1e Matthijs Rietveld
2e Maarten Lagendijk
3e William v.d. Adel

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!