vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Voorbereidingen powerpark in volle gang

17 mei 2004

PAPENDRECHT - Op de persconferentie van vrijdag 14 mei werd een presentatie van het programma van Powerpark 2004 gegeven. Er werd uitgelegd dat Powerpark nu maar 1 dag duurt in plaats van 2 om meer kwaliteit te kunnen bieden en om de werkdruk voor de vrijwilligers niet te hoog te maken.

Verder is er dit jaar in het avondprogramma geen dance, omdat men de indruk heeft dat er aan rock meer behoefte is. Om geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken huurt men nu een andere geluidsinstalatie, waarvan bekend is dat geluid hiervan na ongeveer 50 meter vanzelf wegsterft en dus alleen op het veld zelf goed te horen is. Ook heeft de organisatie 700 brieven naar de buurtwoners gestuurd om begrip te vragen voor 1 dag (geluids)overlast. Op de foto (genomen door Rien van Dalen) zien we de vrijwilligsters Lotte en Iris, die het middagprogrmma zullen gaan leiden. Powerpark wordt gehouden op zaterdag 22 mei en begint om 13.00 uur. Zie verder de Agenda voor meer informatie.

Lees meer over:

powerpark
Deel dit bericht met je vrienden!