Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Paul van Hoek kampioen 4e klassers.

19 mei 2004

PAPENDRECHT - In een onverwacht spannend toernooi openbaarde Paul van Hoek zich als beste 4e klasser van de Tafeltennisvereniging TTV Papendrecht.


De achtkamp tussen vrijwel gelijkwaardige clubgenoten starttte voor Paul, onder toezicht van vrouw en kinderen, met een nederlaag in 4 games tegen Kees van Blitterswijk. Maar Paul gaf zich nog lang niet gewonnen en in zijn tweede partij tegen Jan Tillemans, pakte hij de beslissende 5e game met 8-11 in zijn voordeel.

Na het verplichte applaus van zijn kinderen was het hun bedtijd, maar voor Paul begon de avond pas, al zijn 5 partijen daarna zette hij om in winst. Met name de slotpartij tegen Henk Vermey verliep zowel voor de twee spelers als voor de toeschouwers op zijn minst zinderend.... (De uitslag was bepalend voor de eindrangschikking van dit zware toernooi, niet alleen voor Paul, maar tevens voor de concurrentie.) Omdat Paul in de beslissende 5e game een 9-5 achterstand wist om te zetten in een winnende 9-11 eindstand, pakte hij met 6 overwinningen de titel van clubkampioen 4e klassers 2004. Door Paul's laatste overwinning werden Hans Devilee en Kees van Blitterswijk terecht terugverwezen naar de resp. 2e en 3e plaats in dit voor de deelnemers wel heel zware toernooi.
Op de foto v.l.n.r.: Hans Devilee (2e), Paul van Hoek (1e) en Kees van Blitterswijk (3e).

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!