maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

EK Voetbal prijsvraag bij Locom tv krant

22 mei 2004

REGIO - Met de prikkelende slogan 'Scoor mee met LOCOM TV!' houdt de LOCOM TV Krant in de periode tot en met woensdag 23 juni een speciale EK-actie, naar aanleiding van het Europees Kampioenschap voetbal in Portugal. De actie is mede mogelijk gemaakt door De Boom Tweewielers en Hiemstra Sport uit Barendrecht en Display4all uit Heerjansdam.

De opdracht tijdens de actieperiode luidt als volgt: 'Voorspel welke landen op zondag 4 juli in Lissabon de finalewedstrijd spelen'. Het klinkt allemaal erg simpel, maar dat is het natuurlijk niet. Vanaf 12 juni strijden immers zestien landen om de felbegeerde beker en dat levert voor de finalewedstrijd een flink aantal mogelijke combinaties op. Wie de uitdaging van het voorspellen aangaat, maakt dan ook kans op het winnen van fantastische prijzen. Hieronder vallen een Raleigh dames- of herenfiets, een LG televisietoestel en een origineel Nederlands eftaltenue.

Wanneer u reeds een verwachting heeft van welke landen de finale bereiken of gewoon een gokje wilt wagen, ziet de LOCOM TV Krant uw visie graag tegemoet. Uw inzending dient uiterlijk woensdag 23 juni binnen te zijn. Stuur een e-mail naar ek@locom.nl of een briefje naar LOCOM TV Kranten, Postbus 320, 2990 AH Barendrecht, onder vermelding van 'EK-actie'. Telefonische reacties worden niet aangenomen en verwerkt. Voor elke prijs wordt uit de goede inzendingen één winnaar getrokken.

Lees meer over:

locom tv
Deel dit bericht met je vrienden!