zondag 17 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Terugblik Powerpark

24 mei 2004

In het Vondelpark, hoek Veerweg/Rembrandtlaan werd voor jongeren van 12-20 jaar op zaterdag 22 mei voor de vierde keer het mega-evenement Powerpark georganiseerd.

In tegenstelling tot 2003 werd het evenement nu weer op 1 dag gehouden. Organisatorisch bleek het vrij lastig om Powerpark 2 dagen te houden vanwege de nachtelijke bewaking en het huren van apparatuur voor 2 dagen.

's Middags was er een middagprogramma voor kinderen en tieners van 13:00 tot 17:00 uur waar naast veel doe-dingen zoals springkussens ook diverse optredens plaatsvonden (Knotkids, DJ Cliff, Circus Piek, Jeroen Post (TMF), Streetdance demo en Rollick).
Het avondprogramma stond dit keer bol van live-music. Tussen 19:00 en 23:00 waren er optredens van van Bomb Shelter, Smogus en Green Lizard. Hoewel het behoorlijk fris was en er af en toe regen viel, was het toch nog redelijk druk. De organisatie was weer in uitstekende handen van Jeugdcentrum Interval en de Jeugdraad Papendrecht. Met ruim 20 vrijwilligers in de organisatie en nog eens 30 op de zaterdag zelf is er weer heel wat werk verzet.

Jeroen Post, de enige DJ dit jaar op Powerpark.

Circus Piek

Streetdance demo

Geen Powerpark zonder springkussen...

Organisator Frank de Boer met de 2 presentatricen van het middagprogramma: Iris en Lotte.

Lekkere stevige muziek van Smokus.

Uiterste concentratie...Bomb Shelter

Ook de dames hebben het voorin naar hun zin.

Crowdsurfen blijft erg populair als er bands optreden.

© fotografie: Ron Tiben

Lees meer over:

powerpark
Deel dit bericht met je vrienden!