Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Eddy van Weelde clubkampioen 2004

31 mei 2004

PAPENDRECHT - Hoewel het aantal deelnemers aan de echte titelstrijd dit jaar door diverse omstandigheden opmerkelijk laag was, streed de crème de la crème van de TTV Papendrecht onverminderd fel voor de titel van Clubkampioen 2004 (hoogste licenties).

Medelijden of onverschilligheid waren tijdens het hoofdtoernooi van het jaar voor de topspelers van de vereniging onbekende begrippen. Alleen aan tafeltennisser Joop Joosten was te merken dat het ongetraind blijven na de voorjaarscompetitie niet zonder gevolgen was. Kansloos verloor hij dan ook al zijn partijen. Voor de echte kanshebbers op de titel was de finalepartij vrijdagavond alleszins bepalend voor de eindrangschikking.


De finale werd gespeeld tussen Richard Steenhuisen en Eddy van Weelde. Wanneer Richard zou zegevieren zou hij zijn titel van 2003 prolongeren, maar verlies zou desastreuse gevolgen hebben, hij zou dan zelfs buiten de prijzen vallen. Na twee games van 8-11 en 9-11 leek de titel binnen bereik, maar Eddy vocht met 11-5 en 11-9 terug, waarna hij meedogenloos nog eens een eindgame met 11-5 deponeerde.

De titel van Clubkampioen 2004 was dan ook terecht voor Eddy van Weelde en mede door zijn zege mochten Winnie van Rooy (2e) en Guido Houwing (3e) meedelen in de prijzen.
Op de foto v.l.n.r.: Winnie (2e), Eddy (1e) en Guido (3e).

Deel dit bericht met je vrienden!