Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Haano van sintmaartensdijk clubkampioen 2e klasse

31 mei 2004

PAPENDRECHT - De 2e klassers van de TTV Papendrecht dienden dinsdag in een achtkamp te strijden voor het clubkampioenschap 2004 en ook hier werd pas in de slotpartijen duidelijk aan wie de bekers konden worden uitgereikt.

Het spelen van een achtkamp is een zware opgave, zeker als je je daar ongetraind voor aanmeldt. Dat heeft Dirk van Vugt ervaren, want in zijn vijfde partij diende hij wegens een knieblessure op te geven. Zijn wedstrijden (waaronder 2 gewonnen partijen) werden van het schema geschrapt, maar gelukkig had dit geen groot effekt op de tussenstand.

De slotpartij tussen Hanno van Sintmaartensdijk en Nathalie Nobel was bepalend voor de einduitslag. Bij winst zou Nathalie met 4 overwinningen clubkampioen worden, met verlies zou zij weer buiten de prijzen vallen. Na de uiterst nipte games van 13-15, 12-10, 10-12 en 11-9 dienden er wederom een allesbeslissende vijfde game gespeeld te worden.

Uiteindelijk was het Hanno van Sintmaartensdijk die met een duidelijke 6-11 aan het langste eind trok en de titel van clubkampioen 2e klasse veroverde. Op onderling resultaat (beiden 4 overwinningen) werd Jeffrey de Bosscher 2e en Adino Bosch 3e.
Op de foto v.l.n.r.: Jeffrey (2e), Hanno (1e) en Adino (3e).

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!