zaterdag 6 maart 2021

Alles over Papendrecht

Hans van de Beukel verrassend schaakkampioen

1 juni 2004

PAPENDRECHT - Hans van de Beukel is verrassend clubkampioen geworden bij schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam.

Pieter Verkade eindigde met kleine achterstand op de tweede plaats.
De eerste plaatsen in de clubcompetitie worden daarmee bezet door twee spelers die het afgelopen seizoen voor het tweede team uitkwamen. Zij lieten diverse sterker geachte spelers achter zich, al geeft de eindstand een wat vertekend beeld omdat een aantal sterke spelers vaak verhinderd was.

Hans van de Beukel, die ook als wedstrijdleider en jeugdleider actief is voor de club, maakte daar optimaal gebruik van. Pieter Verkade maakte met zijn tweede plaats een goede rentree na jaren van afwezigheid als actief schaker. Derde in de interne competitie werd Kees Brinkman, gevolgd door Johan Vermeulen en Rob Honing. Wim Roodnat werd winnaar van de B-groep, terwijl Leon de Bruijn veruit de sterkste was van de C-groep.

Deel dit bericht met je vrienden!