Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Jan Riske kampioen 3e klasse

7 juni 2004

PAPENDRECHT - Dinsdagavond streden de derde klassers van de TTV Papendrecht om hun kampioenschap. Middels een 7-kamp werd in een directe onderlinge confrontatie uitgemaakt wie dit jaar de titel zou ontvangen.

Lang bleven zowel Niek van Westen als Jan Riske ongeslagen, maar Willem-Jan Lindhout wist als eerste en als enige Jan Riske te verslaan. Voor Willem-Jan lag toen een van de bekers binnen bereik, maar uiteindelijk diende hij zich weer neer te leggen bij de talenten van Robert Hilgeman. Robert bereikte mede door deze zege de derde plaats.


De finalepartij tussen Jan Riske en de nog ongeslagen Niek van Westen werd voor de laatste een tegenvaller. Na een nipte 11-9 verlies was Niek duidelijk van slag en scoorde hij een zeer magere 11-1. Een gedreven Jan Riske bepaalde daarna met 11-9 de eindstand en veroverde hiermee de titel van Clubkampioen 3e klasse.

Op de foto v.l.n.r.: Niek (2e), Jan (1e) en Robert (3e).

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!