Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Tom Kalkman kampioen 5e klasse

7 juni 2004

PAPENDRECHT - De serie clubkampioenschappen 2004 bij de TTV Papendrecht werd vanavond afgesloten met "the best of the rest". De spelers uit de 5e en 6e klasse. waaronder ook beloftes voor de toekomst, speelden in een 8-kamp voor de meeste overwinningen.

Ewout van Lambaart slaagde er niet in zijn titel van 2003 te prolongeren en ook de nummer 2 van vorig jaar, veteraan Dick Mookhoek, moest dit jaar 4 x zijn eerdere erkennen. Nico van Meeteren behaalde net als Nazim Gündem 5 overwinningen maar greep op onderling resultaat naast de prijzen. Nazim prolongeerde zijn 3e plaats.


De titelstrijd ging tussen Rob van den Bos en Tom Kalkman. Rob was tot de finale nog ongeslagen en Tom liep tot dusver eenmaal een nederlaag op. Het onderlinge resulaat zou ook hier bepalend worden. Nadat beiden tweemaal met 11-7 wonnen was het Tom Kalkman die in de alleszins beslissende 5e game met 11-8 de titel van Clubkampioen laagste licenties veroverde.

Op de foto v.l.n.r.: Rob (2e), Tom (1e) en Nazim (3e).

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!