maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Inbrekers actief

18 juni 2004

PAPENDRECHT – Vertegenwoordigers van het inbrekersgilde zijn momenteel opmerkelijk actief in Papendrecht. Daarom attendeert de politie erop dat het wijs is extra aandacht te besteden aan het zorgvuldig afsluiten van bergingen, schuren en natuurlijk woningen.

Overigens kunnen inwoners - om inzicht te krijgen in de mate waarin de woning beveiligd is tegen inbraak - van medewerkers van de Stichting Veiligheid en Toezicht gratis advies krijgen over beveiliging van woningen. De stichtingmedewerkers bekijken hang- en sluitwerk van ramen en deuren, buitenverlichting, rookmelders en geven advies over beveiligingsmaatregelen.
Met uitvoering van die maatregelen kan men het Politiekeurmerk Veilig wonen verkrijgen en bij verzekeringsmaatschappijen tussen de 10 en 25% korting op de premie van de inboedelverzekering krijgen. De stichting is bereikbaar via tel. 0183 - 64 06 94.

Deel dit bericht met je vrienden!