Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Zwemvierdaagse Papendrecht succesvol verlopen.

21 juni 2004

PAPENDRECHT - In zwembad De Hooght in Papendrecht werd afgelopen week door ZPV de Geul de zwemvierdaagse georganiseerd. Ondanks flinke concurrentie van het EK voetbal zijn 202 zwemmers aan de start verschenen.

Maar liefst 75 kinderen deden voor de eerste keer mee. En hoewel in de loop van de week de temperatuur steeds lager werd, is het wel droog gebleven. De zwemmers waren dan ook alle avonden verzekerd van een flinke hoeveelheid enthousiast publiek. Naast het zwemmen konden de kinderen ook darten, stoepkrijten en natuurlijk dubbeltje duiken. Ook dit jaar stond de zwemvierdaagse weer in het teken van het Ronald McDonald kinderfonds. Met elkaar hebben de kinderen 837 euro opgehaald voor dit fonds.

Lees meer over:

zwemvierdaagse De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!