donderdag 4 maart 2021

Alles over Papendrecht

Weekendsluitingen Papendrechtse brug

21 juni 2004

PAPENDRECHT – In de nacht van vrijdag 25 juni 21.00 uur tot maandag 28 juni 05.00 uur is de N3 richting Papendrecht/Gorinchem tussen de Merwedebrug en de A15 volledig afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer vanuit Dordrecht/Breda richting Papendrecht /Gorinchem wordt omgeleid via rijksweg A16 richting knooppunt Ridderkerk, en dan via de A15 richting Papendrecht/Gorinchem. De omleidingsroute is aangegeven met borden met daarop het cijfer 3. De wijk "De Staart" in Dordrecht blijft wel bereikbaar. Papendrecht is niet bereikbaar.

Van vrijdag 2 juli 21.00 uur tot maandag 5 juli 05.00 uur is de N3 richting Dordrecht/Breda vanaf de Merwedebrug tot aan de A16 volledig afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer vanuit Papendrecht/Gorinchem richting Dordrecht/Breda wordt omgeleid via rijksweg A15 richting knooppunt Ridderkerk, en dan via de A16 richting Dordrecht/Breda. De omleidingsroute is aangegeven met borden met daarop het cijfer 7. Papendrecht is wel bereikbaar.

Actuele verkeersinformatie is dagelijks verkrijgbaar via de teletekstpagina's 730, 731 en 732 en via de landelijke en regionale radiozenders.

Lees meer over:

papendrechtse brug
Deel dit bericht met je vrienden!