zondag 16 januari 2022

Alles over Papendrecht

(Verkeers)maatregelen rond lidl-vestiging

25 juni 2004

PAPENDRECHT - De tijdelijke vestiging van Lidl op het Erasmusplein veroorzaakt voor omwonenden helaas (onvermijdelijke) verkeershinder, wat leidt tot klachten en opmerkingen over onder meer de bevoorradingsroute en -tijden, foutief parkeren en verkeersveiligheid. De gemeente verwacht met verschillende maatregelen de verkeersveiligheid te verbeteren, de parkeerdruk in de omgeving te verminderen en de overlast in het algemeen te verminderen.

Zo voert de gemeente op het gebied van verkeersveiligheid op korte termijn - tijdens een eerdere informatieavond toegezegde - snelheidsremmende verkeersmaatregelen uit. Voor de glasbakken ter plekke wordt naar een alternatieve locatie gezocht.
Gemeente en Lidl maakten verder afspraken over de bevoorradingsroute (Pieter Langendijkstraat, Van Baerlestraat, Marnixstraat). Bij eventuele geluidsoverlast voor 7.00 uur kunnen klachten 24 uur per dag worden doorgeven aan de wachtdienst van de Milieudienst Zuid-Holland Zuid (tel. 078 - 648 0599). Inspecteurs kunnen daarop actie ondernemen. Om inzicht te krijgen in de mate van foutief parkeren worden verder parkeertellingen uitgevoerd.

Deel dit bericht met je vrienden!