donderdag 29 juli 2021

Alles over Papendrecht

Optometristenechtpaar neemt Martin Struijk optiek over

1 juli 2004

PAPENDRECHT - Per 1 juli 2004 gaat de bekende optiekwinkel van Martin Struijk aan de Veerweg over in andere handen.

Vanaf deze datum zwaaien de jonge optometristen Vincent Molkenboer en Diana Molkenboer-Zuidweg er de scepter. Beiden volgden de opticiensopleiding van de Rotterdamse Christiaan Huygens School (thans Zadkine College) en daarna een HBO-opleiding optometrie aan de Hogeschool van Utrecht. In de eindexamen-klas in Rotterdam leerden zij elkaar kennen, wat een aantal jaren later tot hun huwelijk leidde.

Vincent werkt al sinds begin 2002 in de winkel en is dus voor de uitgebreide klantenkring een bekende verschijning. Diana deed onder meer ervaring op als optometrist in het Albert Schweizer Ziekenhuis in Dordrecht en Sliedrecht. Dit komt goed van pas, gezien de mogelijkheden voor uitgebreid optometrisch oogonderzoek die Martin Struijk Optiek biedt. Vincent en Diana zijn van plan de zaak voort te zetten op de wijze die de klanten gewend zijn. Dit betekent veel persoonlijke aandacht en keuze uit een uitgebreid assortiment, dat naast heel betaalbare brillen de laatste modellen van prestigieuze topmerken omvat, evenals alle soorten contactlenzen.

Martin Struijk zelf gaat zich vanaf genoemde datum fulltime wijden aan OoglaserCentrum Drechtsteden (OLCD), de privékliniek voor refractieve chirurgie die hij samen met drie oogartsen in 2002 heeft opgericht. Door het succes van deze kliniek achtte hij het niet langer verantwoord zijn aandacht te verdelen over twee ondernemingen. In Vincent en Diana Molkenboer heeft hij voor Martin Struijk Optiek bekwame en enthousiaste opvolgers gevonden. Het feit dat het ooglasercentrum boven de optiekwinkel is gevestigd, maakt het voor Martin eenvoudig de nieuwe eigenaren in de komende tijd waar nodig met raad en daad terzijde te staan.

Deel dit bericht met je vrienden!