donderdag 17 juni 2021

Alles over Papendrecht

Benzinepomp overvallen

8 juli 2004

PAPENDRECHT – Bij een overal op 8 juli op een Texaco-tankstation aan de Veerweg hebben twee onbekende mannen geld en sigaretten meegenomen.

Een paar minuten voor 21.00 uur (sluitingstijd) drongen twee mannen met opengeklapte paraplu’s het winkelgedeelte van het benzinestation binnen. Ze dwongen de pompbediende de inhoud van de kassa en sigaretten af te geven. Binnen enkele minuten waren de twee verdwenen met een onbekend geldbedrag en een onbekend aantal sloffen sigaretten. Ze verdwenen in een onbekend vervoermiddel in onbekende richting.


De Politie Zuid-Holland-Zuid komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van de overval of die anderszins informatie over deze overval kunnen verschaffen. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de Recherche in Sliedrecht.

Lees meer over:

overval veerweg benzinepomp
Deel dit bericht met je vrienden!