vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Aanhouding in verband met fonds inbrekersgereedschap

27 juli 2004

PAPENDRECHT- Twee verdachten, een 18 jarige man uit Dordrecht en een 22 jarige man uit Papendrecht zijn door politieagenten aangehouden. Dit gebeurde op dinsdagochtend, 27 juli 2004, omstreeks 01.05 uur in de Muilwijckstraat. Tijdens een controle roken de agenten een sterke wietlucht. Zij doorzochten de auto en troffen ongeveer 10 gram wiet aan. Verder troffen de agenten een ploertendoder, inbrekersgereedschap, een aantal frontjes van autoradio’s en 9 autoradio’s aan welke vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De 22 jarige man uit Papendrecht ging er tijdens de controle van door. Agenten, die wisten om wie het ging, gingen naar zijn woning en troffen hem aan in een kast. Beide verdachten zijn ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Deel dit bericht met je vrienden!