maandag 26 juli 2021

Alles over Papendrecht

Tasjesroof op de Oude Veer

6 augustus 2004

PAPENDRECHT – Een 67-jarige vrouw uit Papendrecht is slachtoffer geworden van een tasjesroof. Dit gebeurde toen zij vrijdagmiddag 6 augustus over het Oude Veer fietste.

Twee jonge mannen op een scooter kwamen langszij, waarop de duopassagier haar tas uit het boodschappenmandje graaide. Het signalement is als volgt: de bestuurder van de scooter heeft een lichtgetinte huidskleur, bol hoofd, rood/oranje t-shirt, zwart krullend kort haar, leeftijd ca. 18 jaar.

Het signalement van de passagier op de scooter: lichtgetinte huidskleur, zwart kort haar, streepjeshemd kleur groen/geel, leeftijd ca. 18 jaar. Getuigen die iets hebben gezien tussen 14.00 en 14.30 uur worden verzocht zich te melden via (0900) 8844, vragen naar GPF Papendrecht.

Lees meer over:

Oude Veer tasjesroof
Deel dit bericht met je vrienden!