Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Lord of the Rings zwaard gestolen

9 augustus 2004

PAPENDRECHT- Uit een winkel op Den Briel is maandagavond 9 augustus een zwaard gestolen. Het Lord of the Rings zwaard lag in de etalage.

De inbreker(s) hebben met een stoeptegel de ruit ingegooid en hebben het collectors item meegenomen. Het zwaard is ongeveer 1,5 meter lang en weegt 20 kilo. Het zwaard is voorzien van een stootblad met twee vogelkoppen met daartussen een oog met daarin de afbeelding van de oude grijze Gandalf, de tovenaar. De onderzijde van het handsvat is een vogelpoot. Wanneer mensen weten wie het zwaard heeft gestolen of iets meer weten kunnen zij contact opnemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

Den Briel lord of the rings
Deel dit bericht met je vrienden!