maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Vernieuwing grasmat speelplaatsen

13 augustus 2004

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht start in de week van 16 augustus t/m 20 augustus 2004 met een grote opknapbeurt van de grasmatten van twee speelplaatsen, te weten de speelplaats aan de Lijsterbeshof en de speelplaats aan de Campanulahof. Van de beide speelplaatsen wordt de gehele grasmat verwijderd. Vervolgens wordt de grond aangevuld, uitgevlakt en ingezaaid.

Aangezien het gras minimaal 6 weken nodig heeft om uit te groeien zullen de speelplaatsen worden afgesloten. De gemeente vraagt uw begrip en uw medewerking om het gras een kans te geven uit te laten groeien tot mooie speelvelden. Als alternatieve speelplaatsen kunnen de kinderen naar bijvoorbeeld de speelplaats aan de Notenhof of die in het Wilgendonkpark.

Deel dit bericht met je vrienden!