Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Zomeravondconcert muziektent

28 augustus 2004

PAPENDRECHT - Op vrijdag 27 augustus 2004 was er weer een zomeravondconcert in de muziektent aan de Eilandstraat. De organisatie lag weer in uitstekende handen van de Stichting Dorpsbehoud Papendrecht.

Op de foto is een optreden van Countryband High Five uit Rotterdam te zien. Later op de avond was er een optreden van The Merwecasters uit Dordrecht. Het begin van de avond was helaas een klein beetje regenachtig en waren er enkele tientallen bezoekers, maar later op de avond bleef het droog en werd het ook wat drukker. Voor de inwendige mens was er een koek-en-zopie tent aanwezig, waarmee het onderhoud van de muziektent wordt bekostigd en de concertbenodigdheden.

Deel dit bericht met je vrienden!