Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Uitstekende seizoensopening van jeugdselectie

8 september 2004

PAPENDRECHT – De jeugdselectie van de TTV Papendrecht heeft zaterdag met een klinkende 2-8 zege op FVT 5 in Rotterdam de basis gelegd voor een succesvolle najaarscompetitie.

Arvin van Gameren, nog maar net teruggekeerd in team 1, liet onmiddellijk zien dat dat hij zijn tafeltennisritme weer snel heeft opgepakt. Met een verdiende hattrick én winst in het dubbelspel met Jeffrey de Rooy bleef hij ongeslagen en tekende derhalve voor de helft van de Papendrechtse punten. Jeffrey en Wouter Lagendijk beten beiden slechts eenmaal in het stof.


Het tweede jeugdteam reisde naar Krimpen a/d IJssel, maar ondervond daar dat Trefpunt 4 een maatje te groot was. William van de Adel en Maarten Lagendijk bleven beiden met lege handen. Matthijs Rietveld was de enige die 2 overwinningen op zijn conto mocht schrijven. Zijn dubbel met William liep niet goed genoeg, zodat er een eindscore van 8-2 op het wedstrijdformulier werd genoteerd.
Voor Pascal van Hoek, Max Kornet en Kevin de Wild was het even slikken in Nieuwland. Tavernie 3 kende geen enkele medelijden met Papendrecht 3 en vernederde de bezoekers met een dikke 10-0. Het dubbel van Max en Pascal was dus ook vergeefse moeite.
Dordrecht 11 tegen Papendrecht 4 eindigde in een nipte 6-4 verlies voor de bezoekers, daarbij aangetekend dat Laurens Langeveldt en Jamie de Waardt onvolledig aantraden en voor een overwinning de inbreng van derde teamspeler Matthijs Hoek ontbeerden. Laurens won evenwel twee partijen en Jamie mocht zich eenmaal laten feliciteren. Hun gewonnen dubbel completeerde het 4e punt.
Komende week spelen ook de senioren hun eerste competitiewedstrijd.

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!