Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Goede start zwemmers de Geul

8 september 2004

PAPENDRECHT – zaterdag 11 september klonk in het zwembad van Papendrecht het startschot voor een nieuw seizoen. Tot juli 2005 zullen de zwemmers nagenoeg elk weekend in actie komen.

Aan de start van deel 1 van de jeugdcompetitie kwamen de zwemmers van 6 tot 12 jaar. Dat er in de eerste weken van dit seizoen al goed getraind is kwam gelijk bij het eerste nummer naar voren. De meisjes junioren 1, Rachel Muller, Anne van der Kuijl, Carmen Baart en Romy Hoenderop, werden derde op de 4x50m wisselslag.

Medailles waren er verder voor Jesse de Win, 2e op de 50m schoolslag en de 50m vrijeslag; Debby van Steenderen, 2e op de 100m vrijeslag; Rachel Muller, 2e op de 100m rugslag en 3e op de 100m wisselslag; Bas van den Sigtenhorst, 3e op de 100m rugslag; Chris Verhoek, 1e op de 50m schoolslag en 2e op de 100m vrijeslag en Jasper de Win tenslotte die 1e werd op de 100m wisselslag.

Hoewel de nieuwste lichting zwemmers er dit keer nog niet in slaagde medailles mee naar huis te nemen, was ook bij hen te zien dat trainen helpt. Allen slaagden zij er in één of meer persoonlijke records te verbeteren.

Lees meer over:

zwemmen De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!