maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Parkeren rond tijdelijk winkelcentrum

9 september 2004

PAPENDRECHT - Voorafgaand aan de openstelling van het tijdelijk winkelcentrum (w.c.) spraken omwonenden hun zorgen uit over eventuele parkeerdruk. In de praktijk blijkt parkeren rondom het tijdelijk w.c. relatief soepel te verlopen.


Het college van burgemeester en wethouders besloot in eerste instantie in afwachting van de praktijk - naast de aanleg van de extra plaatsen - geen aanvullende, regulerende maatregelen te treffen. Na opening van het w.c. is op verschillende dagen en tijdstippen geteld - ook op de zogenaamde piekmomenten. Daaruit blijkt dat sinds de opening van het tijdelijk w.c. vooralsnog geen onacceptabele parkeerdruk optreedt en dat op dit moment geen aanvullende maatregelen zijn vereist.
Ook de oplossing aan de Veerweg - met een maximum parkeerduur van een half uur 1/2 uur op de vakken bij de bewoners voor de deur, met een ontheffing voor de bewoners zelf - werkt in de praktijk goed.

Deel dit bericht met je vrienden!