dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Bereikbaarheid winkelcentrum

10 september 2004

PAPENDRECHT - De werkzaamheden rond het winkelcentrum zijn in volle gang met de sloop van het oude winkelcentrum en de voorbereidingen voor het nieuwe centrum. Als gevolg van deze werkzaamheden is de Veerweg vanaf de Weteringsingel afgesloten.
Momenteel wordt in de Veerweg een nieuw riool aangelegd, waarna diverse kabels en leidingen worden omgelegd. Ter plaatse worden verkeersdeelnemers omgeleid; via twee routes wordt men naar de parkeerplaatsen geleid en is aangegeven op welke manier de winkels het eenvoudigst zijn te bereiken. Op de schets is e.e.a. verduidelijkt. Wie de winkels aan de Veerweg/Markt e.o. wil bezoeken, kan het beste route M volgen. Wie de winkels aan de Brederodelaan e.o. wil bezoeken, volgt route B. Ook voor tankstation De Meent dient route B te worden gevolgd.

Deel dit bericht met je vrienden!