Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Clubrecords sneuvelen bij De Geul

20 september 2004

PAPENDRECHT - Op zaterdag 18 september is de eerste ZRO-wedstrijd van het seizoen gezwommen in het zwembad van Papendrecht. Aan de start kwamen de zwemmers van 10 jaar en ouder. De zwemmers van de Geul waren goed voor 6 medailles. Wouter de Win werd bij de heren 2e op de 100m vrijeslag en de 200m wisselslag. Jasper de Win haalde bij de minioren een bronzen medaille op de 100m vrijeslag en Martijn de Win werd 2e op de 50m vlinderslag. Marcel van der Perk werd 2e op de 200m vrijeslag en behaalde samen met Jan Dam, Martijn en Wouter de Win een eerste plaats op de 4x50m wisselslag estafette heren.

Ook werd dit weekend de eerste wedstrijd van de LAC-competitie, het lange afstand circuit, gezwommen. De zwemmers die meedoen aan deze competitie gaan pas het water in als er meer dan 200m moet worden gezwommen. Tijdens deze wedstrijd zijn een tweetal clubrecords gesneuveld. Bij de jongens onder de 11 jaar heeft Jasper de Win het clubrecord op de 200m vrijeslag gezet op 2.40.96 en bij de jongens onder de 16 jaar heeft Martijn de Win het clubrecord op de 800m vrijeslag gezet op 9.34.69.

Lees meer over:

zwemmen De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!