Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Jeugdselectie TTV Papendrecht dendert door

20 september 2004

PAPENDRECHT - Ook de tweede competitiewedstrijd heeft de jeugdselectie van de TTV Papendrecht zaterdag in winst omgezet. In Brielle werd De Sprint/Honda 4 slachtoffer van de dadendrang van Arvin van Gameren en Wouter Lagendijk die beiden voor een hattrick tekenden. Jeffrey de Rooy, die een klein puntje voor de eer aan de gastheren liet, wist ook met Arvin het dubbel te scoren. Papendrecht 1 heeft de koppositie in de 3e klasse.
De overige jeugdteams leden alle een nederlaag, maar zullen dit komende zaterdagmiddag in hun eerste thuiswedstrijd willen rechtzetten.

De seniorenteams speelden afgelopen week hun eerste competitiewedstrijd. In de promotieklasse ontving Papendrecht 2 Taverzo 4 uit Zoetermeer waarbij beiden partijen de punten deelden. Guido Houwing en Moos Markesteijn wonnen beiden een partij, Joop Joosten verdubbelde dit en wist samen met Guido door een gewonnen dubbel de eindstand op 5-5 te bepalen.
Papendrecht 3 reisde dinsdag naar Alphen a/d Rijn voor een eerste kennismaking met ATTC-Freepack 1. De naar de 1e klasse gepromoveerde Papendrechters lieten op het hogere niveau verdienstelijk tafeltennis zien, vooral Bas van Oers met 2 overwinningen baarde opzien. De routine van Adino Bosch reikte niet verder dan een winstpartij. Jeffrey de Bosscher echter bakte er geen pepernoot van en bleef met lege handen. Wijselijk liet hij dan ook Bas en Adino dubbelen, doch ook dit punt ging naar de Alphenaren, zodat een 7-3 nederlaag op het wedstrijdformulier werd genoteerd.
De seniorenselectie van TTVA werd dinsdag in De Kooy vernederd Papendrecht 5. Hanno van Sintmaartensdijk en Patrick van Vooren speelden beiden een dik verdiende hattrick, Jan Schoon won 2 partijen. Het dubbel van Jan en Hanno liep niet naar behoren. Met hangen en wurgen werd nog een 5e game afgedwongen en werd het zelfs nog 10-6, 4 matchpoints voor de winst. Door een niet optimale communicatie tussen Hanno en Jan gingen alle 6 volgende punten teleurstellend naar de Alblasserdammers, zodat de eindstand werd bepaald op 8-2.
Het meeste opzien baarde afgelopen week Papendrecht 10 dat het bezoekende derde team van Top Spin '83 uit Oud-Alblas met 10-0 vernederde. Henk Vermey, Johan Deumer en Ron Keereweer waren dan ook zeer verheugd over hun hattricks en het gewonnen dubbel van Henk en Johan. Meer nieuws op: www.nttb.nl/papendrecht

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!