Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Winst voor TTV Papendrecht

5 oktober 2004

PAPENDRECHT - Vrijdagavond ontving team 1 voor hun tweede wedstrijd in de hoofdklasse het sterker geachtte Rotterdamse 21-Up 2. Geheel tegen verwachting kwam de seniorenselectie op een 5-1 voorsprong door 2 zeges van Winnie van Rooy en Richard Steenhuisen.

Richard en Eddie van Weelde hadden toen al een gewonnen dubbel genoteerd. Her verliespunt in deze opmerkelijke tussenstand was van Eddie die –ook verwonderlijk- deze wedstrijd verder geheel puntloos bleef. In de slotpartij speelde Richard voor de winst of een gelijkspel. Met de priemende ogen van de toeschouwers op zich gericht wist Richard een achterstand in games van 1-2 om te buigen naar 3-2 en met zijn hattrick een verdiende 6-4 uitslag op het wedstrijdformulier te krijgen.


Ook de senioren reserves kwamen vrijdagavond in De Kooy op voorsprong tegen VVV 2 uit Leidschendam, maar een 4-1 tussenstand resulteerde aan het eind van de avond in een onbeslist gelijkspel. De man of the match was ditmaal Guido Houwing die zijn eerste hattrick van het seizoen speelde. Joop Joosten kon daar met moeite een puntje aan toevoegen, maar heeft daarbij samen met Guido ook het dubbel kunnen winnen. Resteert derhalve een teleurstellende prestatie van Moos Markesteijn, die vrijdagavond op enkele momenten wat van zijn snelheid lijkt te verliezen. De persoonlijke resultaten van team 2 geven dit seizoen in de promotieklasse een opmerkelijk wisselvallig beeld. Na de eerste 3 wedstrijden kenden alle drie spelers de vreugde van een hattrick, maar spijtig genoeg elk afzonderlijk tijdens verschillende partijen.
Papendrecht 3 speelde vrijdag in Den Haag verdienstelijk gelijk tegen de koploper in de 1e klasse Pingwins 1. Routinier Adino Bosch lijkt hersteld van zijn dipje van vorige week en scoorde gelukkig weer tweemaal. Jeffrey de Bosscher en Bas van Oers wisten daar voor hun gepromoveerde team beiden een punt aan toe te voegen. Opmerkelijk was dat de enige zege van Bas ging ten koste van de die avond verder ongeslagen tegenstander Qin. Jeffrey en Bas tekenden voor het gewonnen dubbel.

Na 2 verdienstelijke overwinningen speelde de jeugdselectie net als vorige week weer een moeizaam gelijkspel. Bij en tegen de selectie van Sliedrecht Sport bleven Arvin van Gameren en Jeffrey de Rooij zaterdag steken bij een enkele overwinning. Ook hun dubbelpunt ging naar de gastheren. Team 1 was ditmaal afhankelijk van de kwaliteiten van Wouter Lagendijk, die zijn tweede hattrick scoorde en daarmee een eerste nederlaag wist te voorkomen.
Voor het tweede jeugdteam was de reis naar het verre Brielle geenszins een vervelende gebeurtenis. Na 3 nederlagen tegen hoger geklasseerde teams in deze 4e klasse bleken William v.d. Adel (1x), Matthijs Rietveld en Maarten Lagendijk (beiden hattrick) gelukkig wel handiger met het tafeltennisbat dan de lantaarndragers van De Sprint/Honda 6. Het gewonnen dubbel van Maarten en Matthijs completeerde een verdiende 2-8 einduitslag.
Team 4 bezocht zaterdag Serve 6 in Hendrik Ido Ambacht. De gastheren, koploper in de Pupillen D-klasse, hadden niet gerekend op de dadendrang van Matthijs Hoek, Laurens Langeveld en Jamie de Waardt die allen tweemaal scoorden. Hoewel Jamie en Matthijs het dubbel lieten liggen, kan gesteld worden dat met de Papendrechtse 4-6 overwinning een gevoelige nederlaag aan de koploper werd uitgedeeld.

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!