dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

DOS'46 - PKC

9 oktober 2004

PAPENDRECHT - Vanaf het beginsignaal keek PKC/Café Bar in Nijeveen tegen een achterstand aan. Dos'46 opende sterk en was in een mum van tijd naar een 3-0 voorsprong uitgelopen. Bij 4-2 leek het er nog even op dat de groen-witten konden aanklampen, maar het was Dos'46 dat toen weer uitliep naar 7-2.

Tot kort voor de rust ging de score daarna gelijk op en bleef het verschil van 5 doelpunten gehandhaafd. Dos'46 tekende de laatste score voor de thee aan en liep naar 6 verschil weg: 13-7. Ook na de pauze kon PKC/Café Bar het gat niet meer dichten.

Even leek het nog te kunnen lukken toen het na 15-10 terug wist te knokken tot 15-13, maar met twee treffers op rij wist Dos'46 te consolideren. Eindstand: 18-14. Volgende week zal het dus allemaal thuis moeten gaan gebeuren tegen Deetos/Volhuis, dat zondag makkelijk van Futura wist te winnen. De ploegen staan gelijk in punten en ook het eerste treffen in Dordrecht eindigde in een remise. De winnaar plaatst zich voor de kampioenspoule tweede helft veld. Aanvang van deze streekderby: 15.30 uur. PKC/Café Bar 2 won wel van Dos'46 2 en plaatste zich daardoor voor de kampioenspoule 2e helft veld.

Lees meer over:

korfbal pkc
Deel dit bericht met je vrienden!