Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Kiespijn geen excuus voor nederlaag seniorenselectie TTV Papendrecht

9 oktober 2004

PAPENDRECHT - Het treffen zaterdagmiddag in Rotterdam tussen FVT 5 en Papendrecht 1 eindigde in een onnodige dikke 7-3 nederlaag omdat Eddie van Weelde en Richard Steenhuisen met lege handen bleven. Met name het optreden van Eddie in de hoofdklasse valt enigsins tegen en ook Richard, vorige week nog goed voor 3 overwinningen, presteerde nu matig. Ook hun beider dubbelpartij werd aan de gastheren gelaten.

In schril contrast staat daar de hattrick tegenover die Winnie van Rooy produceerde, dit ondanks de hevige kiespijn die hij met paracetamol trachtte te onderdrukken.


Voor de tweede opeenvolgende week kon het naar de 1e klasse gepromoveerde Papendrecht 3 een nederlaag voorkomen. Vrijdagavond werd het hoger geklasseerde TOGB 3 op gelijke hoogte gehouden door Adino Bosch (1x), Jeffrey de Bosscher en Bas van Oers (beiden 2x). De wedstrijd had in een overwinning kunnen eindigen wanneer Jeffrey en Bas het dubbel naar hun hand hadden kunnen zetten.


Team 5 keerde vrijdagavond met een dikke 1-9 overwinning op zak terug uit Zwijndrecht, waar Shot '65 6 niet bestand was tegen de dadendrang van André Voskuijl en Hanno van Sintmaartensdijk, die beiden een hattrick deponeerden. Patrick van Vooren won tweemaal en veroverde samen met Hanno het dubbel.

De Papendrechtse jeugdselectie klopte zaterdagmiddag thuis in De kooy het 6e team van Dordrecht met 9-1. De hattricks waren van Wouter Lagendijk en Arvin van Gameren. Een eerste seizoenshattrick zat er voor Jeffrey de Rooy wederom niet in. Met 3-11,11-13 en 2-11 ging de slotpartij naar de bezoekers. Halverwege het seizoen lijkt een kampioenschap in de 3e klasse haalbaar en lijkt de enige concurrent het Ridderkerkse Taveri 1 te worden.

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!