Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Weer medailles voor de Geul

9 oktober 2004

PAPENDRECHT - Zaterdag 9 oktober is ook de Speedo competitie weer van start gegaan. In het wedstrijdbad in Dordrecht kwamen de zwemmers tot 12 jaar aan de start. Tijdens deze eerste competitiewedstrijd waren het vooral de langere afstanden die gezwommen moesten worden. Hoewel het aantal medailles niet zo groot was als vorige week, is de wedstrijd voor de meeste zwemmers een succes gebleken. Vele persoonlijke records zijn gesneuveld. De beste tijdsverbetering kwam op naam van Tim Muller, die er in slaagde op de 50m vlinderslag zijn tijd te verbeteren met 20.41 sec. en daarmee uitkwam op een tijd van 0.53.58.

Verder waren er pr's voor Femke van der Linden op de 100m rugslag, voor Jasper de Win en Carmen Baart op de 100m schoolslag en voor Debby van Steenderen op de 50m vlinderslag en de 100m rugslag. Op de 100m vlinderslag zwommen Fiona van Dongen en Anne van der Kuijl naar een nieuw pr. Jesse de Win en Tim Muller deden dit op de 100m rugslag. Tenslotte waren er ook nog pr's voor Latona Baart op de 25m schoolslag en Annieck de Reus op de 50m schoolslag.

Lees meer over:

zwemmen De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!