Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Opnieuw winst voor jeugdselectie TTV Papendrecht

30 oktober 2004

PAPENDRECHT - Zaterdagmiddag speelden de jeugdteams thuis in De Kooy de eerste returns van de najaarscompetitie.

De jeugdselectie ontving het 4e team van De Sprint/Honda uit Brielle en opnieuw vertoonden de Papendrechters het betere tafeltennisspel. Wouter Lagendijk deponeerde ditmaal een hattrick in tegenstelling tot Arvin van Gameren die ten opzichte van de uitwedstrijd ditmaal slechts tweemaal scoorde. Wel tekende Arvin samen met Jeffrey de Rooy voor opnieuw een gewonnen dubbel. Met de ene zege van Jeffrey eindigde de match in 7-3, weliswaar 2 punten minder dan uit, maar team 1 strijdt nog steeds voor het kampioenschap in de 3e klasse.
De andere 3 jeugdteams verloren opnieuw van hun hoger geklasseerde tegenstanders, doch alle teams verzamelden nu thuis meer punten dan in de heenwedstrijd.

Ook de senioren speelden hun eerste returnwedstrijden. Papendrecht 2 reisde vrijdagavond naar Barendrecht om te trachten een eerder gelijkspel tegen Taverzo 2 om te zetten in een beter resultaat. Maar Guido Houwing, Joop Joosten en Moos Markesteijn kwamen van een koude kermis thuis gezien de 7-3 nederlaag die op het wedstrijdformulier was genoteerd. Allen wonnen een partij, het dubbel van Guido en Joop was vergeefse moeite. Met hun 4e plaats in de promotieklasse komt het degradatiegevaar dichtbij.


Team 3 ontving vrijdagavond de selectie van ATTC/Freepack uit Alphen a/d Rijn en hoewel het ook nu niet kon zegevieren, was de 4-6 uitslag acceptabel voor Bas van Oers en Jeffrey de Bosscher die beiden tweemaal wonnen. Ondanks het door beiden verloren dubbel alsmede de puntloze inspanningen van Adino Bosch staat team 3 nog veilig op een 4e plaats in de 1e klasse.


Het rechtstreekse duel om de koppositie in de 2e klasse tussen TTVA 1 en Papendrecht 5 resulteerde in een 6-4 winst voor de Alblasserdammers. Na 4 hattricks op rij diende Hanno van Sintmaartensdijk donderdagavond voor het eerst eenmaal de felicitaties uit te delen. Samen met Patrick van Vooren (0 zeges) werd in deze return ditmaal wel het dubbel gewonnen. André Voskuijl kwam niet verder dan een gewonnen partij. Met een gelijk aantal punten maar een beter onderling resultaat blijft team 5 deze week nog koploper.


Papendrecht 9 deed dinsdag slechte zaken in Dordrecht in het duel tegen Merwestad 4. Voor de verhinderde teamspeler Rob van den Bos viel zesdeklasser Nazim Gündem in, doch deze constateerde dat een klasse hoger toch veel verschil maakt. Desondanks was zijn ene zege een meevaller.

De geroutineerde Nico van Meeteren demonstreerde zijn trainingsijver en scoorde net als in de eerdere confrontatie een heuse hattrick. Een grote dessillusie was het optreden van Tom Kalkman, eerder nog goed voor 2 overwinningen en nu de prutser van de avond. Ook zijn dubbel met Nico werd glimlachend door de gastheren als extra puntje bijgeteld. Met evenwel nog 4 wedstrijden voor de boeg lijkt het kampioenschap in de 5e klasse door dit 6-4 verlies weer ver weg.

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!