maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Turnclinics groot succes

29 november 2004

PAPENDRECHT - Donderdag 25 november waren er op het Willem de Zwijger college turnclinics. Deze werden georganiseerd door de gymnastiekverenigingen KDO uit Alblasserdam en Olympia uit Papendrecht. Dit gebeurde in het kader van de breedtesportimpuls van de gemeenten Papendrecht en Alblasserdam. Zij creëerden de randvoorwaarden voor dit project. De leerlingen konden de gehele dag kennismaken met Ropeskipping (nieuwe vorm van touwtjespringen), tumblingbaan (opblaasbare lange mat) en Rohnrads (grote raderen, zie foto). Op donderdag 2 december is de clinic op De Lage Waard. 's Morgens op locatie Burg. Keyzerweg en 's middags op locatie Vijzellaan. Voor vragen kunt u contact opnemen met de sportconsulenten van de gemeente Papendrecht, Arjan Versluis 078-6150993 of van de gemeente Alblasserdam, Marvin Visser 06-53882800.

Deel dit bericht met je vrienden!