zondag 16 januari 2022

Alles over Papendrecht

Bedrijfsinbraak aan de Noordhoek

7 december 2004

PAPENDRECHT- Bij een bedrijf aan de Noordhoek is voor de tweede keer binnen 24 uur ingebroken. De eerste inbraak vond plaats op maandagavond, 6 december 2004, omstreeks 20.45 uur. Nadat een raam van een nooddeur werd vernield kon men binnenkomen.

Binnen werd een deur opengebroken. Toen is er 1 computer gestolen. Van drie andere computers was de bedrading losgeknipt en klaar gezet om meegenomen te worden. In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 december was het opnieuw raak. Nadat een ruit werd vernield kon men binnenkomen. Deze keer werden vier computers gestolen. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Lees meer over:

noordhoek bedrijfsinbraak
Deel dit bericht met je vrienden!