dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Sportverkiezing Papendrecht in ere hersteld

6 januari 2005

PAPENDRECHT – 2005 is niet alleen het jaar waarin Papendrecht haar 900-jarig bestaan viert, de komende twaalf maanden staan ook in het teken van de glorieuze terugkeer van de Papendrechtse Sportverkiezing.

Vanaf begin januari tot en met half december worden in vier categorieën (Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Sporttalent) de prestaties van de lokale sporters geobserveerd en gewogen door een vierhoofdige jury bestaande uit de Sportverkiezings-commissieleden Piet Kaptein en Theo Wolters en de sportjournalisten Henk Stolk en Jan Timmer. Regelmatig worden de media op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op dit gebied.

Tijdens het groot opgezette Sportgala Papendrecht 900 –tevens de slotmanifestatie van het Papendrechtse jubileumjaar- op 17 december 2005 worden de winnaars in de vier categorieën bekend gemaakt. Clubs, supporters en sporters uit Papendrecht worden van harte uitgenodigd om opmerkelijke sportieve prestaties van Papendrechtse sporters te melden aan de juryvoorzitter, te bereiken via tel. 0180 - 66 91 31 of per e-mail: j.timmer@zonnet.nl

Deel dit bericht met je vrienden!