Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Netty Roctus krijgt Ted Jansen Award

6 januari 2005

REGIO - Aan Netty Roctus is de Ted Jansen Award 2004 toegekend. De uitreiking van de Award vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Kuhrhaus in Scheveningen. Daar ontving zij uit handen van de gedeputeerde Jeltje van Nieuwenhoven en onder toeziend oog van vele genodigden de Award. Mevrouw Van Nieuwenhoven is in het provinciebestuur van de provincie Zuid-Holland verantwoordelijk voor verkeersveiligheid.

Netty Roctus is bestuurslid van 3VO afdeling West-Alblasserwaard en heeft de Ted Jansen Award ontvangen, omdat zij voor de regio al sinds vele jaren alle acties van 3VO coördineert. Deze acties zijn bedoeld om de verkeersveiligheid onder de aandacht te brengen. Zonder de inspanningen van Netty Roctus zouden er geen ‘Broem-dagen’ of ‘de scholen zijn weer begonnen’-acties in de West Alblasserwaard worden georganiseerd. 

De Ted Jansen Award is in de Provincie Zuid-Holland ingesteld om jaarlijks een bijzonder blijk van waardering te kunnen geven aan een van de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de verkeersveiligheid in de provincie. De (oud)gedeputeerde Ted Jansen was verantwoordelijk voor verkeersveiligheid en bij zijn afscheid is de Award ingesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!