donderdag 17 juni 2021

Alles over Papendrecht

Gemeentehuis versiert in het thema Papendrecht 900

10 januari 2005

PAPENDRECHT – Aan het gemeentehuis is duidelijk te zien dat de gemeente dit jaar haar 900-jarig bestaan viert. Boven de ingang van het gemeentehuis hangt een feestelijke banier met het Papendrecht 900 logo. Op de ramen van de raadzaal prijkt het historische document waarin Papendrecht 900 jaar geleden voor het eerst werd genoemd; ook zijn er enkele ‘oude’ foto’s te zien.

De voorzitter van de Stichting Papendrecht 900, burgemeester De Bruin, is enthousiast over de ‘900-uitstraling’ van het gemeentehuis: ‘Als bezoeker aan het gemeentehuis valt meteen de versiering op. Aangezien Papendrecht 900 van, voor en door alle Papendrechters is, hopen wij zoveel mogelijk Papendrechters te bereiken. De bezoekers van het gemeentehuis kunnen er zeker niet omheen.’

Papendrecht 900 wordt georganiseerd door de Stichting Papendrecht 900. Meer informatie over Papendrecht 900 en alle activiteiten vindt u op de Papendrecht 900-borden langs de toegangswegen van Papendrecht, in de plaatselijke kranten en op de website www.papendrecht900.nl

Deel dit bericht met je vrienden!