maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Meldingen van vreemde bezorgservice

13 januari 2005

REGIO - De afgelopen dagen zijn er bij de politie meldingen binnengekomen van mensen die het slachtoffer zijn geworden van een vreemde bezorgservice. De mensen krijgen een fax binnen van NBS Nationale Bezorg Service. In deze fax staat vermeld dat voor de aflevering van een besteld pakket gebeld moet worden naar een telefoonnummer. Als men dit nummer belt, wordt gevraagd om de barcode in te typen die op de fax staat vermeld. Echter wanneer dit nummer gebeld wordt, blijkt dit een duur betaalnummer te zijn en moet men 60 euro aan belkosten betalen.

De politie adviseert personen die deze fax hebben gekregen, dit nummer niet te bellen. Het betreft een niet bestaand bedrijf op een eiland in de Indische Oceaan.

Lees meer over:

politie meldingen oplichting
Deel dit bericht met je vrienden!