dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

PKC verslaat Die Haghe in eigen huis

18 januari 2005

Het was opnieuw druk op de Oostpolder, waar ook de Slobbers voor het eerst dit seizoen acte de presence gaven, om PKC/Café Bar te steunen in de returnwedstrijd tegen Die Haghe. In het openingsduel in den Haag wist PKC/Café Bar de winst mee terug naar Papendrecht te nemen (11-14), maar onder leiding van interim coach Tim Abbenhuizen, probeert Die Haghe het roer om te gooien, de laatste weken met redelijk goed resultaat. Op papier dus niet zondermeer een makkelijke wedstrijd voor PKC/Café Bar. Bart de Wit moest nog steeds verstek laten gaan door een blessure, in zijn plaats speelde Djin Schott.

De eerste minuten waren voor PKC/Café Bar (3-0), maar daarna kon Die Haghe terugkomen naar 4-4.
Vervolgens herhaalde dit scoreverloop zich: opnieuw een gat van 3 doelpunten in het voordeel van de Papendrechters (8-5), maar ook nu wist Die Haghe terug te komen tot 8-8. Heel even nam het daarna ook nog een voorsprong (8-9 en 9-10), maar daarna was het toch weer PKC/Café Bar dat wat meer gas gaf en met 6 treffers op rij de wedstrijd in haar voordeel besliste (15-10). De eindstand was uiteindelijk 15-11.

Opnieuw twee belangrijke punten in de race naar de kruisfinale in Groningen.
Opponent Dos'46 wist nipt van Dos/WK te winnen en blijft op 3 punten volgen, terwijl de Meervogels naar verwachting won en op 5 punten afstand blijft. Vada verloor van DVO, de tegenstander van PKC/Café Bar volgende week.

Lees meer over:

korfbal pkc
Deel dit bericht met je vrienden!