Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Twee nieuwe trainers voor v.v. Papendrecht

19 januari 2005

Henny Smaal wordt de nieuwe trainer voor de A-junioren bij v.v. Papendrecht:

Zoals eerder gemeld gaat Fred Vrolijk, trainer A-selectie, Papendrecht aan het einde van het seizoen verlaten. Met ingang van seizoen 2005 / 2006 wordt Henny Smaal de nieuwe hoofdtrainer voor de A-selectie. Henny heeft 4 seizoenen de B-junioren getraint en heeft dit seizoen de A-junioren onder zijn hoede bij voetbalvereniging Dubbeldam.

Richard Verhoeven: nieuwe trainer Papendrecht-zaterdag:

Frans de Visser verlaat aan het einde van het seizoen voetbalvereniging Papendrecht. In de persoon van Richard Verhoeven heeft Papendrecht een enthousiaste opvolger weten te vinden voor de zaterdag-selectie. Verhoeven is nu trainer bij Goudswaardse Boys, waar hij dan na een seizoen vertrekt. Voordat hij trainer werd bij de Boys was hij assistent trainer van voormalig international Adri van Tiggelen bij OSV uit Oud Beijerland.

Deel dit bericht met je vrienden!