zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Reunie jeugdalpha in Elimkerk

24 januari 2005

PAPENDRECHT -Op zaterdag 22 januari 2005 was een jublileumfeest, omdat er inmiddels 10 keer een JeugdAlpha in Papendrecht is gehouden. De JeugdAlpha is een interkerkelijke kennismakingscursus met het christelijke geloof voor jongeren vanaf 15 jaar. De afgelopen cursus waren er liefst 52 deelnemers voor de beginalpha en 74 deelnemers voor de vervolgalpha. Verder zijn er ook nog 2 huisgroepen.

Het feest vond plaats in de Elimkerk, die goed gevuld was met voornamelijk jongeren. Er werd teruggeblikt naar de afgelopen 5 jaar JeugdAlpha met behulp van toneelstukjes en videofragmenten. Ook waren er persoonlijke getuigenissen van enkele jongeren.

De 11e JeugdAlpha gaat van start op zaterdag 28 januri met een kennismakingsavond. Voor meer info is er ook de website: www.bezichtig.nu/jeugdalpha

Lees meer over:

elimkerk geloof alpha-cursus
Deel dit bericht met je vrienden!