Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Fietser breekt been door aanrijding met auto

25 januari 2005

PAPENDRECHT- Op dinsdagmiddag 25 januari 2005 omstreeks 13.00 uur vond op de kruising Markt/ P.C. Hooftlaan/ Constantijn Huygenslaan een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietser. Een personenauto, bestuurd door een 20 jarige man uit Papendrecht reed over de Markt, gaande in de richting Constantijn Huygenslaan. Hij verleende geen voorrang aan een fietsster die op de P.C.Hooftlaan reed. De 45 jarige vrouw met achter op de fiets haar 7 jarig dochtertje kwam in botsing met de personenauto. De vrouw en haar dochtertje kwamen ten val. Het 7 jarige meisje heeft vermoedelijk haar been gebroken en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Deel dit bericht met je vrienden!