Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Dames DES’72 kunnen geen vuist maken tegen Westside

29 januari 2005

PAPENDRECHT - Na een voorspoedige reis naar Amsterdam-zuid troffen de DES dames een trage bediening achter de bar. Hiermee was voor DES de trend gezet. In een sfeerloze omgeving kon geen van de DES dames zich naar hun normale niveau brengen en bleek het wel bekende rustige tempo van een goed en slim spelend Westside te hoog voor de Papendrechtse dames. Alleen de eerste 20 minuten kon DES bijblijven (8-8) maar via een 12-9 ruststand liep Westsite zonder veel problemen uit naar een 24-18 overwinning.

Kort samengevat door de DES coach Mladen Bijekic: ”ik ben vandaag niet in Amsterdam geweest”.

Scores:

DES’72: Gerrie van Jaarsveld 7, Sandra Scheers-van den Berg 5 (2 pingels), Wendy Rooders 4, Monique Dijkgraaf 2.

Lees meer over:

dames handbal des'72
Deel dit bericht met je vrienden!