Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Verdachte rijdt op politieagent in

31 januari 2005

PAPENDRECHT - Een verdachte is met een personenauto op een politieagent ingereden. De politieman kon nog net op tijd wegspringen en kwam met de schrik vrij. Dit gebeurde op maandagochtend 31 januari 2005 omstreeks 02.50 uur in de Staringlaan. Politieagenten gaven de bestuurder van een personenauto een stopteken voor een controle. De bestuurder gaf zijn rijbewijs af.

Tijdens de controle bleek dat de bestuurder gesignaleerd stond. Toen een politieagent tegen de man zei dat hij was aangehouden gaf hij gas, reed bijna een politieagent die voor de auto stond aan en ging er vandoor. Na een zoekactie werd de personenauto onbeheerd aangetroffen in de Staringlaan. De bestuurder werd ondanks een zoekactie door politieagenten niet aangetroffen. De personenauto werd in beslag genomen. De politie beschikt over de identiteit van de verdachte en stelt een onderzoek in.

Lees meer over:

politie controle Staringlaan
Deel dit bericht met je vrienden!